Tag Heuer Link

Tag Heuer Link – часовник, посветен на Bella Hadid

Tag Heuer Link

Черна керамика и безел, осеян с диаманти са отличителните характеристики на Tag Heuer Link

Часовникът е “силен и чист като световно известната красавица Bella Hadid.” Кариерата на модела Bella Hadid се издига главоломно в света на модата. TAG Heuer отдава чест на омагьосващата ѝ личност и изключителна красота с ограничена серия часовници с диаманти. Черният керамичен Tag Heuer Link е ограничен до 500 екземпляра. Той е ефирен, но здрави и издръжлив и носи подписа на Bella Hadid на капака на касата си.

Посланик на Tag Heuer

Звезда на попкултурата и вдъхновение за цяло поколение, Bella е едва на 20 години. Тя има над 15 милиона последователи само в Instagram. Тя е посланик на Tag Heuer от 2016, когато беше избрана за модел на годината. Bella има натоварен график с най-престижните марки, дизайнери и фотографи. Звездата живеи работи в Париж, Лос Анджелес, Ню Йорк, Дубай…

Най-женственият Tag Heuer

TAG Heuer посвещава най-женственият си и скъпоценен часовник, TAG Heuer Link, на омагьосващото излъчване на Bella Hadid. Часовникът, калибър 32 mm съчетава комфорта и здравината на керамиката. От този материал са изработени както касата, така и верижката, решени в черен мат. Изискаността им е подчертана от чистотата на деликатно обработените диаманти. 48 от тях. Те обграждат циферблата, наpавен от седеф. В допълнение, 12 други диаманта отбелязват часовете.

  Tag Heuer Link е в лимитирана серия от 500 броя

Leave a Reply