Montblanc TWIN Smart каишка

Montblanc TWIN Smart каишка

Montblanc TWIN Smart каишка

Montblanc TWIN Smart каишка

Montblanc TWIN Smart е иновативна каишка, на която можете да носите почти всеки часовник и да получите много нови функции. Тази каишка е елегантно решение, което може да трансформира всеки механичен часовник в „умно“ устройство. Така можете да получавате известия, да следите физическата си активност и здравословното си състояние и дори да плащате покупките си. Montblanc TWIN Smart Strap се състои от два модула – електронна част с извит екран и каишка със специален дизайн. Елегантното защитно стъкло показва елегантен извит монохромен OLED дисплей. Устройството има Bluetooth и NFC и има водоустойчивост IP68.

Модерна технология за всеки класически часовник

С тази каишка любимият ви часовник, кварцов или механичен, ще получи функционалността на електронно устройство. Нещо повече, тази каишка е специално проектирана за комфорт и може да пасне добре на всяка китка. Предлага се в два размера (ширина 20 или 22 мм), която я прави подходяща за повечето мъжки часовници. Смарт модулът действа катомеханична закопчалка за каишката.

Montblanc TWIN Smart със система за мобилно плащане

Продуктът е изработен от висококачествен каучуков композит. Montblanc TWIN Smart използва Montblanc Pay Made – мобилна платформа за безконтактни плащания. Тя работи със съвместими терминали на VISA и Mastercard. Няма нужда телефонът или портфейлът ви да са с Вас. Системата позволява дигитализиране на до 5 кредитни карти с Montblanc TWIN приложението. Специални сензори и криптиране на информацията се грижат за защита на личните данни. Montblanc Pay постепенно ще се появи в някои държави и ще осигури поддръжка на определени банки и издатели на кредитни карти.
Montblanc TWIN Smart Strap се предлага в 4 различни версии за персонализиран изглед. Те са подходящи както за класически, така и за по-модерни часовници.
Вариантите са:
  • Черна телешка кожа;
  • Кафява телешка кожа с ефект на износване;
  • Черен найлон;
  • Черен и сив найлон.

 

Каишката ще се появи на пазара през август, цената ѝ за САЩ е $456.

Вашият коментар