Glashuette Original Excellence

Glashuette Original Excellence на Baselworld 2018

Glashuette Original ExcellenceBaselworld 2018, германският производител на луксозни часовници Glashütte Original представи моделите Senator Excellence Panorama Date и Senator Excellence Panorama Date Moon Phase с нови версии на циферблата. След дебюта на първите версии Glashuette Original Excellence тези нови модели залагат на впечатляващи сини, сребристи и бели циферблати. Те заменят и римските цифри на първоначалните модели с изчистени индекси.

Glashuette Original Excellence – с нова естетика и елегантност

Всички циферблати са произведени в манифактурата на Glashütte Original в Пфорцхайм. Всички те имат индекси от бяло злато. Стрелките са във формата на мечове и са изработени от същия материал. Също така, размерът на стоманената каса е нарастнал до 42 mm (с +2mm). Механизмът, производство на Glashütte, caliber 36, не е променен. Новите часовници са наистина красиви.

Механизмът на Glashuette Original Excellence

Линията продължава да залага на собственото производство на Glashütte Original Calibre 36. Този автоматичен механизъм дебютира през 2016. Тук го виждаме във версия 36-03 с панорамна дата и във версия 36-04 с панорамна дата и фаза на луната. Тази серия часовници и компанията вече изградиха името си като синоним на качеството и прецизността в часовникарството. Като допълнителен акцент, панорамната дата и лунната фаза на тези часовници се настройват чрез короната, което премахва необходимостта от допълнителни коректори.

Glashuette Original – немско качество в часовникарството

Корените на Glashütte Original ни водят към 1845. Това е годината, в която първите експерти часовникари се настанили в Glashütte.  Като директен наследник на занаята  им, съвременната компания Glashütte Original съхранява визията им и в XXIв.

РемонтНаЧасовници – официален сервиз на Glashütte Original

Ние сме сертифициран от производителя сервизен център на луксозните часовници на германската марка. Ще извършим всяка сервизна и ремонтна дейност с качеството и вниманието, който Вашият часовник заслужава. Получавате гаранция за всяка наша намеса. Ще тестваме и херметизацията на часовника Ви съобразно изискванията на производителя. Професионалното полиране също е сред услугите ни. Ще се погрижим и за аксесоарите за часовника Ви,

 

Вашият коментар