Glashuette Originals

Glashuette Original – лицензиран сервиз

Glashuette OriginalРемонтНаЧасовници и K&K Time Studio вече са лицензиран сервизен център на престижната немска марка луксозни часовници Glashuette Original. Можете да прочетете повече за марката и услугите ни тук. Ще Ви дадем писмена гаранция за всяка сервизна или ремонтна процедура.

Glashuette Original – немско качество и традиции в часовникарството

Корените на Glashütte Original ни водят към 1845. Това е годината, в която първите експерти часовникари се настанили в Glashütte. Те осъществили мечтата си за независима саксонска часовникарска индустрия. Като директен наследник на занаята  им, съвременната компания Glashütte Original съхранява визията им и в XXIв.

Ексклузивност

Всеки от часовниците на Glashuette Original е изключителен, независимо дали става дума за лимитирана серия, или не. Всяка година компанията произвежда не повече от 100 екземпляра от всеки от моделите си, дори и от бестселърите. Без да изглеждат претенциозни или натрапчиви, часовниците на Glashütte Original са изключителни шедьоври, които подчертават личността на собственика си с елегантна дискретност.

Естетика

Красотата – вътрешна и външна – е водещ принцип на Glashütte Original. Независимо дали говорим за хармония на цялостния дизайн, финиша на компонентите на механизма, артистичното гравиране или деликатните елементи на циферблата – търсенето на абсолютното съвършенство е отразено във всеки часовник. В крайна сметка резултатът е един – колекция прекрасни часовници, в които можете да се влюбите.

Колекции на Glashuette Original

В момента компанията има четири колекции часовници.

  • Senator – класически елегантни часовници с типичната немска функционалност и традиционни елементи на дизайна, които водят към историческите корени на Glashütte Original.
  • Pano – колекция с характерни асиметрични циферблати. Визуалното им оформление дава на моделите колекцията Pano непогрешимо модерен изглед.

  • Vintage – моделите от тази колекция са модерни интерпретации на две десетилетия динамично развитие, в които музиката, дизайна и архитектурата промениха света завинаги.

  • Ladies за Glashütte Original, красотата е неизменна ценност. Затова изящни модели като Pavonina, Lady Serenade и PanoMatic Luna залагат на класически елементи на стила, интерпретирани по женствен начин.

Вашият коментар