Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44

Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44

Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44През миналата година Breitling ни предложи нов поглед към продуктовата си линия Superocean Heritage. Компанията обнови безела с керамична вложка. Беше премахнат металния пръстен около окръжността за минутите. Като цяло дизайнът е освежен. Тази година, обаче, за Baselworld 2018 Breitling представи Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44. Той включва собствения механизъм на Breitling, B01.

Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44 се предлага с избор между три варианта на циферблата: черен, син и сребърен

Часовникът има впечатляващ енергиен запас от 70 часа. Оборудван е и с контрастни „панда“ циферблати за брояите за минути и часове, както и с цъкащи секунди.

Спецификации на Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44

Диаметър на касата: 44mm
Материал на касата: неръждаема стомана
Стъкло: куполовиден сапфирен кристал с двойно антирефлексно покритие
Механизъм: автоматичен Breitling Manufacture Caliber 01 (или съкратено B01)
Честота: 28,800vhp/4Hz
Енергиен запас: 70 часа
Каишка/верижка: класическа гумена Black Aero Classic Rubber или Ocean Classic верижка от неръждаема стомана
Цена: 7,350 CHF с гума, 7,660 CHF на верижка от неръждаема стомана

Какво го прави специален?

Продуктовата гама Superocean Heritage е позната и наложена и повечето хора с интерес в областта на часовниците я познават. Така че, какво прави новия Breitling Superocean Heritage II B01 Chronograph 44 специален? Отговорът е в механизма, собствено производство, B01. Този механизъм дебютира през 2009. Той се счита за значително техническо достижение на  Breitling. Те са успели да извлекат енергиен резерв за почти три дни. Механизмът има и система с вертикален съединител. Той осигурява плавно задействане на хронографа. Важно е и че механизмът носи връзка с други часовници на марката. Тази наследственост е важна за компания, която преживява толкова много промени. В крайна сметка редизайнът от миналата година, заедно с механизмът правят този модел интересен.

 

 

Вашият коментар