Breitling Jet team

Breitling Jet Team

Breitling Jet teamBreitling Jet Team е спонсориран от Breitling от 2003 насам.

Партньорството със специалистите по въздушна акробатика е израз на вековната връзка на Breitling с авиацията. Швейцарската марка запазва ентусиазма и отдадеността си към най-високо летящите си посланици.

Breitling – пионер в авиацията

Когато Léon Breitling създава първите си хронографи в края на IXXв., авиацията е в детските си години. Еволюцията на производителя на часовници, иновациите и технологията, вложени в продуктите му, са истинско отражение на духа на безстрашните пионери на епохата и мечтите им за летене. В рамките на две поколения авиацията достига зрелостта си. Breitling, които се налагат безкомпромисно като производител на часовници, които са едновременно точни и устойчиви. Това превръща Breitling в предпочитана марка на пилотите по целия свят. През 30-те години на XXв. Breitling представя хронографи, предназначени за вграждане в авиационни кокпити. Популярността им сред авиаторите ги прави очевидния избор на бойните пилоти. В 1952, Breitling представя ръчния си хронограф Navitimer. Оттогава насам той е фаворит на любителите на авиацията.

Днес, Breitling запазва специалното си място в сърцата на пилотите. Дълготрайните връзки на марката с авиацията са най-добре и, разбира се, зрелищно, представени от Breitling Jet Team. Акробатичните номера на отбора оставят без дъх стотици хиляди щастливи фенове на авиацията по целия свят.

 

Breitling и Jet team: “тотален синхрон”

Няма съмнение, че поред изпълнителния директор на Breitling от август 2017 насам, Georges Kern, Breitling Jet Team има критична роля за имиджа на марката му. Той казва, че този уникален акробатичен отбор перфектно отразява наследството и ценностите на производителя на часовници.

“Ние и Breitling Jet Team се характеризираме с тотален синхрон, забелeжителни технологични достижения, изтънчена естетика и човешко съвършенство. Това несъмнено е същността на авиационното наследство на Breitling.”

Базираният в Дижон, Франция, Breitling Jet Team през последните години изнесе демонстрациите си във въздушното пространство на различни държави. Той привлече хиляди фенове в Азия и Северна Америка. На авио демонстрации пилотите на седемте реактивни самолета L-39C Albatros в плътни формации. Самолетите често са на по-малко от три метра един от друг. Това се случва със скорост от km/h.

Breitling Jet team Breitling Jet team Breitling Jet team Breitling Jet team Breitling Jet team

Историята на Breitling – отвъд авиацията

Breitling основателно се гордее с дългата си и изпълнена със събития история, свързана с авиацията. Но марката има и популярни часовници за гмуркане и спортни модели. компанията има и много фенове заради дизайна, точността и устойчивостта на часовниците си. Както казва Georges Kern: “Breitling се доказа като партньор на авиацията за почти 100 години. Но ние нямаме търпение да покажем на света, ще небето определено не е нашата граница!”

Вашият коментар