Seiko Prospex Black Series

Три нови „Black Series“ Seiko Prospex дайвър часовници

Seiko Prospex Black Series

Seiko Prospex Black Series

Компанията представи три нови Seiko Prospex „Black Series“ дайвър часовници, които ще бъдат произведени в ограничени серии.

Те ще излязат на пазара в първата четвърт на тази година. Тези Seiko Prospex часовници за гмуркане са нови версии на съществуващи модели. Разликата е, че са решени в черно. Дизайнът им има ретро усещане. Агресивни, лесно разпознаваеми и красиви, черните циферблати и бежеви маркери за часовете и стрелки в бяло и оранжево (разбира се с Lumi Brite) се грижат естетиката на часовниците да не може да бъде сбъркана. Според Seiko тези Black Series часовници са вдъхновени от нощните гмуркания. Те са проектирани, за да бъдат максимално лесни за разчитане.

"<yoastmark

Prospex Diver Automatic SRPC49K1

Новият Prospex Diver Automatic SRPC49K1 има същите спецификации като Seiko Prospex Automatic Turtle. Касата му е 45mm, водоустойчивостта е 200m. Механизмът е 4R36, който работи с 21,600 bph и има резерв от енергия за 41 часа. Касата е с „твърдо черно покритие“. Короната е с винт, има и еднопосочен въртящ се безел. В общи линии, това е класическият Seiko Prospex Automatic Turtle с черна каса. Безспорен фаворит.

Seiko Prospex Solar Diver SNE493P1

Seiko Prospex Solar Diver SNE493P1

Prospex Solar Diver SNE493P1

Другите два часовника от серията са със слънчево захранване. Първият, Prospex Solar Diver SNE493P1 е по-малък от Turtle . Касата му е с ширина 43.5mm. Тя е със същото черно покритие, 200m водоустойчивост, навиваща се корона и еднопосочен безел. Захранваният от слънцето механизъм V157 има енергиен резерв за един месец.

Seiko Prospex Solar Diver Chronograph SSC673P1

Третият модел е Prospex Solar Diver Chronograph SSC673P1. Той има същата 43.5mm каса като Solar Diver. Водоустойчивостта му е 200m, короната се навива. Той използва механизъм V175. Има едночасов хронограф, който отчита 1/5 секунда. Енергийният резерв е шест месеца. Бутоните на хронографа са решени в черни, което съответства на цвета на касата.

Каишки

И трите Seiko Prospex Black Series часовника са оборудвани с черни гумени каишки. Сериите и на трите са ограничени, но Seiko не уточняват тиража им.

Вашият коментар