Tag Heuer Carrera Calibre 360

Сервиз Tag Heuer

Сервиз Tag Heuer

Сервиз Tag Heuer включително за модели като Monaco V4, задвижван от ремъци, не от зъбни колела

Нашият сервиз Tag Heuer предлага най-доброто за часовника Ви. Това включва, ремонт, поддръжка, смяна на стъкла, уплътнения и каишки, полиране. Извършваме всяка операция по Вашия часовник съобразно най-високите стандарти и традиции в часовникарството. Нашите часовникари имат необходимите знания и опит да възстановят механизма и външния вид на часовника Ви във вида, в който е излязъл от производителя.

Гаранция на всеки ремонт в сервиз Tag Heuer

Ще получите гаранция за всяка интервенция, която извършим по часовника ви. Ще тестваме надлежно неговата херметизация, за да гарантираме, че има нивото на водоустойчивост, предвидено от швейцарския производител. Друга услуга, която предлагаме е калибрация на механизма на механични часовници. Нашият сервиз Tag Heuer ще се погрижи часовникът ви да работи със заводската си прецизност.

Открийте Вашият сервиз Tag Heuer тук.

TAG Heuer S.A. – началото

TAG Heuer (Таг Хойер) започва съществуването си като Uhrenmanufaktur Heuer AG. Компанията е основана през 1860 от Edouard Heuer в St-Imier, Швейцария. През 1985 TAG Group купува мажоритарния дял в компанията и формира TAG Heuer. През 1999 френският конгломерат за луксозни стоки LVMH купува почти 100% от швейцарската компания. Името TAG Heuer съчетава инициалите на Techniques d’Avant Garde и фамилията на основателя на компанията.

Спорт и кино

Tag Heuer Carrera Calibre 360

Tag Heuer Carrera Calibre 360

Актуалните продуктови семейства на TAG Heuer включват Formula One, Aquaracer, Link, Carrera, Monaco, Connected, и Grand Carrera. TAG Heuer е луксозна и иновативна марка, която има дълготрайни връзки със света на спорта и Холивуд. TAG Heuer е официален доставчик на техника за отчитане на времето на три Олимпийски игри през 20-те години на 20-и век. Същото се отнася за световния ски шампионат, Формула 1. Също така, швейцарският производител е разработил часовник за отбора на McLaren във Формула 1. Марката има дълъг списък с лица от света нба киното и спорта, които я представляват.

Модели

Някои от скорошните модели на компанията включват Monaco V4 (механизмът му е задвижван от ремъци, а не от зъбни колела). Carrera Calibre 360 е първият механичен хронограф, който измерва и показва времето с точност 1/100 от секундата. Monaco 69 има дигитален хронограф, точен до милисекундата и механичен механизъм с панти, които позволяват на потребителя да сменя двата отделни циферблата на часовника.

Christoph Behling е главен дизайнер за TAG Heuer от 2004. Сътрудничеството с него доведе до някои от най-престижните модели на марката, включително най-бързият хронограф в света, Mikrogirder 1/2000th, представен през 2012.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/nPLttQyFxZc“ frameborder=“0″ gesture=“media“ allow=“encrypted-media“ allowfullscreen></iframe>

McLaren MP4-12C

Tag Heuer Carrera MP4-12C

Tag Heuer Carrera MP4-12C

Много от часовниците на TAG Heuer включват хронографи. През януари 2011 TAG Heuer представи новата Carrera Mikrograph. Това е първият часовник, който използва собственият Mikrograph механизъм, с точност 1/100 от секундата. Освен това, TAG Heuer представиха лимитирана серия Carrera MP4-12C в чест на суперколата McLaren MP4-12C. TAG Heuer си партнира с McLaren във F1 почече от 26 години.

На изложението в Базел през март 2011, TAG Heuer представи Mikrotimer Flying 1000, концептуален механичен часовник, способен на точност от 1/1000 – 10 пъти повече от Mikrograph.