Сервиз Omega

Официален сервиз Omega

Сервиз Omega

Omega Constellation – 18k розово злато – сервиз Omega

РемонтНаЧасовници вече е лицензиран от производителя официален сервиз Omega. Ние имаме точните инструменти за всяка сервизна и ремонтна дейност на Вашият часовник, осигурени от производителя. Нашият часовникар е специално обучен да се справи с всичко, от което има нужда вашата Omega.

Открийте своя сервиз Omega тук.

Ние ще Ви дадем писмена гаранция за всеки ремонт. Високата квалификация на нашите часовникари, модерната техника и компетентността ни ще гарантират безупречната работа на Вашия часовник. В случай, че той има нужда от ремонт или калибрация, нашият официален сервиз Omega ще се погрижи и за това. Разбира се, ще се погрижим и за външния му вид и аксесоарите. Ние се отнасяме с уважение към всеки часовник. Наясно сме с уникалната технология, стил и история.

За Omega

Omega SA е швейцарски производител на луксозни часовници, базиран в Нил. Британските Royal Flying Corps избират Omega за своя официална марка часовници през 1917 за бойните си звена. Американската армия прави същото през 1918. Часовниците Omega днес са избора на NASA и те са производител на първия часовник, който достига луната рез 1969. Omega е официалния часовни на Олимпийските игри от 1932 насам. Джеймс Бонд ги носи от 1995. Други известни личности, които избират Марката са Джон Ф. Кенеди, принц Уилям, Джордж Клуни и Бъз Оудрин. Omega е собственост на Swatch Group. Затова Вашият часовник заслужава нашият официален Сервиз Omega. Можете да използвате услугите ни в цялата страна чрез дистанционния сервиз за часовници.

История

Предшественикът на Omega, компанията La Generale Watch Co, е основанa в Лакроа, Швейцария през 1848 от Louis Brandt. Той сглобявал прецизни джобни часовници с навиване с ключ. Купувал компонентите от специализирани местни часовникари. Той продавал часовниците си от Италия до Скандинавия, като ги изнасял през Англия, основния си пазар.

Omega Watch Co

През 1894, синовете му, Louis-Paul и César, разработили революционно производство и система за тотален контрол на процеса и премахнали подизпълнителите. Новата система позволявала компонентите да бъдат взаимно заменяеми. Часовниците, разработени чрез тази техника били продавани поd марката Omega от La Generale Watch Co. През 1903 успехът на марката Omega довела до това, че била основана компанията Omega Watch Co.

Тук можете да прочетете за ролята на Omega във Втората световна война.

Научете повече за двата култови модела – Seamaster и Speedmaster.

Можете да откриете още много информация за култовата марка тук.