Breitling Emergency

Сервиз Breitling

сервиз Breitling Предлагаме Ви сервиз Breitling без компромиси с качеството. За да докажем, че държим на думата си, ви даваме 2 години гаранция след всеки ремонт. Ние ще се погрижим за всеки часовник от престижната марка в духа на най-добрите традиции на часовникарството. Обучените ни специалисти – часовникари познават всяка тънкост и имат цялата необходима техника, за да сервизират и ремонтират първокласно Вашия часовник.

Открийте своя сервиз Breitling тук

Дългата и славна история на Breitling означава, че всеки часовник от марката има нужда от качествена грижа. Нашият сервиз Breitling ще Ви я осигури. Без компромиси. Независимо дали вашият Breitling е механичен или кварцов, ние ще предложим най-добрите услуги за него.

“Просто не ставаш доставчик на световната авиация по случайност”

Специализирани в техическите часовници, Breitling имат ключова роля в развитието на ръчния хронограф и лидер в механиката зад него. Компанията е част от някои от най-великите моменти в покоряването на небесата благодарение на устойчивите си, надеждни и високопроизводителни инструменти. Breitling е марка, която оборудва всичките си часовници с механизми с точност, сертифицирана по стандартите за хронометри. Breitling е и след малкото компании, които произвеждат собствени механизми за механични хронографи, разработени изцяло в работилниците на компанията. Този семеен бизнес е сред малкото оставащи независими швейцарски марки за часовници.

Breitling Chronomat 44Авиация и часовници

Часовниците на Breitling носят отпечатъка на високите изисквания на авиацията. Това е област, в която безопасността е критична. Там са и корените на обсебеността на Breitling с качеството. „Инструментите за професионалисти“ на компанията са 100% изработени в Швейцария. Компанията е сред изключително малкото производители на часовници, които подлагат всичките си механизми (механични и кварцови) на безмилостните тестове на Swiss Official Chronometer Testing Institute (COSC). Това е най-строгият тест за прецизност и надеждност и единственият, базиран на международен стандарт. Марката произвежда часовниците си в ултрамодерна фабрика, наречена, Breitling Chronométrie в La Chaux-de-Fonds. Там се разработват и произвеждат механизмите на механичните хронографи.

Революционен производствен процес

За да произвежда висококачествените си механизми, компанията е създала процес, който революционализира традиционния начин на производство. Всеки механизъм е индивидуално следен от изключително усъвършенствана компютърна програма. Тя автоматично го насочва към подходящата работна станция. Възможно е тя да е изцяло роботизирана или да изисква и човешка намеса. Причината за това е, че някои операции се извършват по-прецизно благодарение на последните технологични достижения и ръчният труд не може да предостави същата прецизност. Така Breitling гарантира масово производство на автентични продукти с надеждността на техните “инструменти за професионалисти”.

Breitling EmergencyКварцови механизми

Breitling изпъква и в областта на електрониката в лицето на ексклузивните си патентовани термокопенсирани кварцови механизми. Те са 10 пъти по-прецизни от стандартните кварцови меанизми. Да не забравяме и Emergency, първият ръчен часовник с вграден микротрансмитер за спешни случаи.

Надеждност и устойчивост

Независимо дали става дума за устойчивост или водоустойчивост на касата, четивност на циферблата, здравина и комфорт на каишките, всеки детайл от екстериора на Breitling  е проектиран, за да устои на интензивна употреба в най-тежките условия. Всеки елемент минава безброй тестове по време на производството.