Часовник Monblanc TimeWalker Urban Speed e-Strap

Официален сервиз MONTBLANC

Официален сервиз MontblancОфициален сервиз MONTBLANC – ние, РемонтНаЧасовници.com и K&K Time Studio,  сме официален сервизен център за часовници MONTBLANC. Престижният швейцарски производител признава, че ателието ни има необходимата техника и квалифицирани експерти. Тук Вашият часовник ще получи най-добрата грижа, спрямо стандартите на производителя.

Намерете официален сервиз MONTBLANC за часовника си тук

Изборът на официален сервиз MONTBLANC е единственият начин да гарантирате, че часовникът ви получава висококачествена поддръжка и ремонт. Ние имаме технологията и познанията да се погрижим за часовника ви според изискванията на хората, които са го направили. За Вас работи съчетание от традиции в часовникарството, модерни технологии, отдаденост и професионализъм. Не забравяйте и за калибрацията.

Кои са MONTBLANC

Montblanc International GmbH е германски производител на луксозни часовници, средства за писане, бижутерия и кожени изделия. Името Montblanc, е синоним на лукс вече повече от 100 години. В основата на марката са ценности като качество и занаятчийски традиции. Изборът на форми стил, материали и качество на изработка винаги са били безкомпромисни. Това се отразява във всеки продукт на компанията. Компанията съществува повече от 100 години и е еталон в луксозните стоки.

История на MONTBLANCЧасовник Monblanc TimeWalker Urban Speed e-Strap

1906: Montblanc е основана от хамбургският търговец Alfred Nehemias и берлинския инженер August Eberstein. Те обединили сили с търговецът на акциденция Claus Voss. Целта им била да създадат инструмент, който да „революционализира изкуството на писането на ръка“.  Заедно, те създали писалка, която не капе, която използва бутало и е в основата на модерните писалки.

1993: Dunhill Holding Company купува мажоритарен дял от Montblanc през 80-те. Тя е закупена от Vendôme Luxury Group S.A. в Люксембург и обединява компаниите за луксозни стоки.

1995: Montblanc става спонсор на Филхармонията на нациите, дирижирана от професор Джъстин Франц.

1996: Montblanc навлиза в мъжката бижутерия с “Meisterstuck Jewellery Collection”

MONTBLANC и часовниците

1997: Montblanc Montre S.A е основана в сърцето на швейцарската часовникарска индустрия в Le Locle. Това привлича голямо внимание и признание от най-добрите бижутери от цял свят. Това се случва на SIHH (Salon International de Haute Horlogerie) в Женева. Там е първата премиера на часовника Meisterstuck.

2006: Montblanc отбелязва стогодишнината си с ексклузивни серии през цялата година.

2007: Montblanc купува швейцарската компания Minerva de Recherch en Haute Horlogerie във Вилерет. Този производител е известен с изключителните си ръчно изработени механизми за часовници. Той е основан през 1858.

2008: Montblanc показва MB R100 Calibre на SIHH. Това е първият механизъм за часовник, произведен изцяло в работилницата на компанията.

2010: Montblanc поставя нови стандарти в часовникарството с часовника Metamorphosis. С революционния си дизайн и функция, Metamorphosis трансформира циферблатите си по начин, който не е виждан до тогава. Процесът е изключително сложени и изисква 50 индивидуални компонента, които работят в перфектен синхрон.

2011: Tourbillon Bi-Cylindrique стават първият часовник в света, който използва турбильон механизъм с две цилиндрични балансиращи пружини.

2013: Montblanc представя най-сложният си часовник до момента, ExoTourbillon Rattrapante. Той съчетава изключително прецизен хронограф и патентования от Montblanc ExoTourbillon.

2015: На SIHH, Montblanc наема Charlotte Casiraghi за свой глобален посланик. Montblanc представя и TimeWalker Urban Speed e-Strap – съчетание от часовник TimeWalker и електронна каишка с много функции.

Ние предлагаме официален сервиз MONTBLANC, за да съхраните стойността и историята зад всеки часовник на марката.