Официален сервиз Milus

Официален сервиз Milus

Официален сервиз и продажба MilusРемонтНаЧасовници е официален сервиз Milus. Ние сме оторизиран сервизен център и дистрибутор на престижната швейцарска марка. Нашите услуги включват ремонт, профилактика, аксесоари, херметизация, полиране. Ще се погрижим за всичко, от което има нужда часовника Ви. Ще Ви обясним точно какво и защо правим и ще ви дадем писмена гаранция за всяка манипулация, която извършваме. Ние работим в духа на най-добрите швейцарски традиции и имаме отношение към Вас и часовника ви. Разполагаме с най-добрата техника и високаквалифицирани специалисти.

Открийте своя сервиз Milus или купете своя часовник тук.

Историята на Milus

Всичко започва с идеала на основателя на марката. Paul William Junod (1896-1951) желае да създаде надежден, но елегантен часовник – безценен аксесоар, който да бъде желан от всеки. С тази цел, в 1919 той основава бизнеса си на Route de Reuchenette 21 в Biel. Бизнесът остава собственост на семейство Junod до 2002. Paul William Junod съхранява идеала си и го превръща в реалност. Той е обучен и опитен в занаята на часовникарството. Желае да развие уменията си, за да реализира своята мечта.

Хронология на Milus

1951 – Paul Herbert Junod – след смъртта на основателя Paul William Junod през 1951, синът му Paul Herbert поема управлението на семейния бизнес.
1961 – построена е нова централа на компанията на Route de Reuchenette 19 в Биел
1970-1973 ювелирните часовници на Milus печелят награди в три поредн години като част от наградите Golden Rose на Баден-Баден:
1970 – Награда Rose d’Or de Baden-Baden за модела La Mer
1971 – Rose d’Or de Baden-Baden награда за модела Montre de Poche
1973 – Награда Rose d’Or de Baden-Baden за модела Avant-Garde
1982 – Paul и Pierre Junod поемат контрола на компанията от Paul Herbert Junod. Двамата се допълват отлично в управлението и развитието на компанията. Pierre се посветява на финансовия аспект на бизнеса. Paul се грижи за техниката, той е изключително талантлив инженер и възпитаник на известната Академия по часовникарство в Биел. Той разработва иновативни форми и нови концепции за дизайна за марката Milus.

Философията на Milus

Часовникът Ви Milus комуникира личността на собственика си. Естетическият аспект е водещ и никога не трябва да бъде затъмнен от технологичното съвършенство.
В периода от 1986 до 2001 часовниците Milus са отличени с разнообразни награди. Техни модели участват в изложби и са експонати във водещи музеи по целия свят. През 2000 марката е избрана и номинирана за специално издание, посветено на 50-те марки на Швейцарската часовникарска индустрия на ХХ в.

Ние е ви осигурим сервиз Milus, който отговаря на традициите и историята на марката.