Официален сервиз IWC

Официален сервиз IWC

Оициален сервиз IWCOфициален сервиз IWC – РемонтНаЧасовници.com и K&K Time Studio са официален сервизен център на International Watch Corporation. Осигуряваме най-добрата грижа за Вашия часовник. Имаме нужните, техника, опит, квалификация и сертификации, за да се справим с всяка необходима интервенция. Това е тествано и проверено от IWC.

Свържете се с официален сервиз IWC тук

История на IWC

Американският пионер в създаването на часовници Florentine Ariosto Jones основава International Watch Company в Шахаузен през 1868. С помощта на изключително високо квалифицирани и прецизни швейцарски часовникари той започва да произвежда часовници с възможно най-високото качество. Той залага на модерна технология и енергия от водноелектрическа централа на близката река Рейн. Компанията следва завета му вече почти 150 години. Механичните ѝ часовници са ръчно изработени с невероятно внимание към детайла. Шестте ѝ продуктови семейства съчетават прецизна механика и неподвластна на времето елегантност. Те поставят най-добрата технология и уникални емоции на китката ви.

Официален сервиз IWC

Исторически модели на IWC по посока на часовниковата стрелка, отгоре: Aquatimer Automatic, 1967; Ingenieur Automatic, 1955; Portuguese, 1939; Da Vinci, Beta 21 calibre, 1969; „IWC Special Pilot’s Watch”, 1936; център: Portofino, 1984

Семейна традиция

Семействата часовници на IWC са Pilot’s Watches, Portugieser, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci и Portofino. Всяко от тези продуктови семейства има зад гърба си дълга традиция. Te са свидетелство за иновации, въведени от поколения инженери в Шахаузен. Те са израз на огромния опит и ноу-хау на компанията в създаването на часовници. Гамата им съдържа всякакви варианти – от надеждни часовници за всекидневна употреба до спортни часовници и сложни хронографи, които практически са произведения на искуството. Към тези семейства се добавят и специализирани серии като Grande Complication и IWC Vintage Collection.


Основателят на IWC Schaffhausen-Florentine Ariosto Jones

 

Американски дух и швейцарска традиция

През 1868, часовникарят от Бостън Florentine Ariosto Jones основал “International Watch Co.” в Шахаузен. Този град е далеч от часовникарските средища във френскоезичната част на Швейцария. Той планира да съчетае американските технологии за масово производство с умелите занаятчии, с които са известни швейцарските часовникари. В Шахаузен условията били идеални – модерно производство, хидроелектрически централи на Рейн осигурявали ток за машините. Също толкова важна била вековната традиция в производството на часовници.

Компанията спечелила репутацията си още с първия си механизъм. През 1885 IWC демонстрират иновативния си дух с джобните часовници Pallweber с революционният им цифров циферблат за часовете и минутите. Краят на IXX век става свидетел на появата на първите ръчни часовници на IWC.

Да сме официален сервиз IWC е чест и голямо признание за нас. Историята и ценностите на марката са част и от нашата философия и традиция и полагаме всички усилия да спазваме най-високите стандарти на компанията и занаята.