Официален сервиз Glashutte OriginalНие извършваме всички сервизни и ремонтни дейности на часовниците от престижната германска марка Glashuette Original. Нашите услуги, часовникари и ателието ни са одобрени и сертифицирани от производителя. Тук е мястото, на което можете да получите най-добър сервиз Glashuette Original. Имаме достъп до оригинални части, аксесори, документация и техника. Това е съчетано с традициите ни в часовникарството и отношението ни към клиента и часовника, които са без конкуренция. След всяка наша намеса получавате писмена гаранция за извършените дейности.

Нашият сервиз Glashuette Original:

Намерете ни тук.

Произведено в Германия – синоним на прецизност и технология.

Модерно германско часовникарство от Glashütte Original

Часовниците на компанията са издържани в духа на германската прецизност и най-високите стандарти за качество в часовникарството. В производството им традиционните занаятчийски умения се срещат с модерните производствени техники. Страстта, деликатното докосване на опитните ръце и изключителните производствени практики позволяват създаване на часовници с изключителна точност и елегантност, неподвластна на времето.

Качество

По целият свят „германско“ е синоним на високо качество. Часовниците, изработени от Glashütte Original с гордост носят щампата „Made in Germany“. Тя е знак за изключителна прецизност, надеждност и устойчивост. Благодарение на високите стандарти на производство, часовниците на компанията запазват стойността си за дълго. Нашият сервиз Glashuette Original Ви гарантира, че тя ще бъде съхранена след всяка манипулация.

Модерност

Иновативното микроинженерство, високите технологии и изчистеният дизайн характеризират часовниците на Glashütte Original. Най-добрите млади часовникари работят рамо до рамо в компанията. Заедно, те използват експертните си знания, креативност и отдаденост, за да гарантират, че изкуството в производство на часовници на Glashütte винаги продължава напред.

GlashuetteОригиналност

Концепцията за оригиналност е част от идентичността на Glashütte. Тя означава автентичност, но също така креативност и богатство на идеите. Glashütte Original има анагжимент да зщитава името си. Почти всеки детайл от всеки механизъм е произведен с най-високото възможно ниво на прецизност. След това механизмите са сглобени с изключително старание.

Традиция

Изкуството на Glashütte в часовникарството е наследство на дълга и изпълнена със събития история от повече от 170 години. Традициите са съхранени и днес и съществуват в марката Glashütte Original.