Официален сервизен център Jaeger-LeCoultre

РемонтНаЧасовници и K&K Time Studio вече са официален сервизен център на престижната швейцарска марка Jaeger-LeCoultre. Ние сме лицензирани от производителя и имаме достъп до оригинални резервни части и аксесоари. Специалистите ни часовникари са обучени да сервизират и ремонтират всички часовници на марката. Разполагаме и с цялата необходима техника.

Jaeger-LeCoultre – една от швейцарските марки с най-голям престиж и най-много иновации

Jaeger-LeCoultre, е легендарно име в света на часовниците. По-точно в света на луксозните часовници. Да притежавате часовник, произведен от компанията е знак за изклчителна изтънченост. Тя показва, че сте човек с изключителен вкус и възможности. Jaeger-LeCoultre често са изтъквани като една от компаниите, които създават най-иновативни и луксозни часовници. Техните часовници са ценни и трябва да бъдат третирани с максималните възможни уважение и внимание.Можете да откриете точно това отношение в нашия оторизиран сервиз. През 2013 компанията отпразнува своя 180-и рожден ден.

Историята

Всичко започва с малка работилница за часовници в Ле Сентие, Швейцария. Antoine LeCoultre открива най-точният измервателен уред, който му позволява да произвежда части за часовници с прецизност до микрона. В старата работилница на баща си, Pierre LeCoultre, купена през 1559, Antoine работи денонощно, за да усъвършенства уменията си и за да създаде възможно най-качествените часовници.

Вашият коментар