Смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовници

Смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовници

Смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовници

Смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовници

Смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовници с безупречно качество

Поддържаме на склад и доставяме по заявка оригинални и афтърмаркет аксесоари и консумативи за всички престижни марки часовници. Това включва стъкла, каишки, и уплътнения. Можем да предложим вариант, който ви дава най-доброто съотношение цена-качество за вашия часовник. Нашите експерти часовникари ще се погрижат за професионалната му смяна и тестване на часовника след всяка интервенция.

Смяна на стъкла на часовници

Ако стъклото на часовника ви е счупено, надраскано или сериозно повредено, може да нямате друга опция, освен да го смените изцяло. Всички часовникарски компании използват стъкла, произведени по различен начин. Нашите експерти имат богат опит и нужната техника и инструменти, за да премахнат стъклото без никакъв риск от повреда на зоните около него.

Стъклата за часовници могат да имат разнообразни форми и размери. При някои марки те са плоски. В този случай както облите, така и правоъгълните са относително лесни за смяна. Основните типове стъкла, или кристали, са минерални, сапфирени или акрилни. Можете да научите за свойствата им и разликата между тях в тази статия.

Извитите и куполовидни стъкла, използвани от марки като Omega и Rolex изискват повече време и внимание към детайла. След като повреденото стъкло е свалено, ще можем да изберем ново, което да го замени и да осигури безупречен вид и херметизация на часовника ви.

Смяна на уплътнения на часовници

Уплътнението между капака и корпуса на часовника ви е единственото, което го предпазва от проникване на вода, прах и други вредни елементи. То има и ключова роля за неговата водоустойчивост. Уплътненията трябва да бъдат проверявани и при нужда подменяни редовно, за да се избегнат проблеми на механизма на часовника. Херметизацията е особено важна за часовници, които прекарват много време в или близо до вода. такива са дайвър часовниците.

Смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовнициСмяна на каишки на часовници

Каишката е важен функционален и естетичен елемнент за всеки часовник. Разполагаме с голямо разнообразие кожени каишки и метални верижки на склад. При нужда можем да поръчаме оригинални или заместващи каишки в зависимост от Вашите предпочитания.

Нашите услуги за смяна на стъкла, каишки и уплътнения на часовници са налични в ателието ни и като дистанционна услуга.