Полиране на часовници - преди и след

Полиране на часовници

Полиране на часовници - преди и след

Полиране на часовници – преди и след

Понякога искате часовникът ви не просто да работи като нов, но и да изглежда като нов. Няма значение от колко време притежавате часовника си, рано или късно той ще загуби част от блясъка си. Понякога малки драскотини и дупчици започват да ви правят впечатление или просто забелязвате цялостната загуба на блясък. Това се случва толкова бавно, че е възможно дори да не забележите. Това, което е сигурно, е че след като си вземете часовника от нашите техници, ще си спомните усещането да носите нов часовник. Специалистите ни индивидуално поправят и полират всеки екземпляр, за да го накарат да блесне като нов. Те имат години опит, който използват при работата върху вашия часовник.

Полиране на часовници – нашите експерти ще ги накарат да блестят

След като сме ремонтирали часовника той ще бъде доставен на клиента в състояние, максимално близко до това, в което е закупен. Способни сме да накараме корпусът на часовника да изглежда напълно нов. Това с тава чрез  професионалните инструменти и материали за полиране, които използваме. С тяхна помощ поправяме корпуси, каишки и закопчалки така, че да изглеждат като произведени току-що.

Максимално възстановяване на заводския вид

Дори и най-фините драскотини могат да бъдат отстранени. Всички по-големи щети на касата ще бъдат поправени, след което часовникът ще бъде полиран или матиран възможно най-внимателно.

Какво предлага нашата услуга за полиране на часовници:

  • Премахване на драскотини
  • Поправяне на дупчици
  • Отстраняване на следи от употреба

Нашите експерти ще полират часовника ви по правилния начин, с коректните инструменти и материали и безкомпромисно старание. Те ще се съобразят със специфичната форма и размер на вашия часовник. Когато заложите на правилните хора, правилният метод на работа и най-добрите инструменти, резултатът винаги е впечатляващ.

Възстановете часовника си сега.

Технологията

С помощта на най-новите и качествени инструменти и процес ние ще полираме и възстановим външните части на часовника, ще премахнем драскотините и ще възстановим блясъка.

Имайте предвид, че ако драскотините са особено дълбоки, може да се наложи да премахнем тънък слой от материала, но това не трябва да ви притеснява. Ако тази стъпка намалява стойността на часовника ви, ние просто няма да я предприемем.

Полиране на верижки на часовници

Тази процедура изисква правилните инструменти, техника и познания. В противен случай резултатът може да е пагубен за външния вид и стойността на часовника. Можете да видите как я извършваме тук.