Калибрация на механизма на часовници

Калибриране на механизма на часовници

Калибриране на механизма на часовнициКалибрирането на механизма на часовници е стандартна ремонтна процедура за механични часовници. Този процес настройва механизма на часовника, за да работи по-бързо или по-бавно. Тази процедура се изпълнява съобразно спецификациите на производителя на часовника. С течение на времето механичните часовници изискват калибриране на механизма. Така те могат да запазят своята точност и надеждност в отчитането на времето. Когато наблюдавате избързване или изоставане, може би имате нужда от нашата услуга за калибриране на механизма на часовници.

Калибриране на механизма на часовници – как го правим

Нашите часовникари извършват следните процедури:

  • Първо, специално обучените ни експерти отварят касата на часовника
  • След това, часовникът ви ще бъде калибриран така, че да работи прецизно, в зависимост от това дали избърза или изостава
  • Чрез деликатно и внимателно настройване на регулатора в положителна или отрицателна посока, часовникът ви ще работи съобразно оригиналните спецификации на производителя.
  • След като регулаторът е настроен правилно, часовникът ви ще бъде тестван. Това ще удостовери, че той отчита времето с необходимата точност.
  • След като всички инспекции и процедури са изпълнени и всеки тест е преминат успешно, ще сглобим часовника ви. След това ще проверим херметизацията, устойчивостта на влага и мокрене, съобразно спецификациите на производителя.

Калибрация на механизма на часовнициТочен като в първия ден

Редовното калибриране на механизма на механичния ви часовник ще гарантира, че той ще продължи да отчита времето с точността, която е имал, когато сте го сложили на китката си за пръв път. Нашите квалифицирани часовникари разполагат с цялата необходима техника и информация, за да калибрират часовника ви спрямо стандартите на производителя. Предлагаме калибрация на механизми на часовници от всички престижни марки.

Използвайте услугата ни за калибриране на механични часовници като се свържете с нас тук.

Научете повече за дистанционния ни сервиз.

Качество и гаранция

Висококвалифицираните ни часовници разполагат с модерна техника и ноу-хау. Това гарантира, че Вашият часовник ще получи грижата, която заслужава, независимо от марката си. Калибрираме часовници от всички швейцарски, японски и алтернативни производители.