Сервиз на часовници до всяка точка на страната

Дистанционен сервиз на часовници

Сервиз на часовници до всяка точка на странатаУслуга, която пести Вашето време и пари – дистанционен сервиз на часовници

Създадохме специализираната услуга Дистанционен сервиз на часовници, за да осигурим достъп до висококачествените си услуги на клиенти на цялата територия на България. Предлагаме ви ремонт и поддръжка на часовници от всяка марка, независимо дали са механични, автоматични или кварцови. Можем да ремонтираме Вашият часовник независимо от марката и произхода му. Куриерската услуга включва застраховка на часовника ви. Тя ви пести време и разходи. Едновременно с това гарантира, че часовникът ви получава грижи с най-високото постижимо качество и гаранция.

Интервенциите, които можем да извършим за Вас и качеството на обслужване са същите, които ще получите и на място в ателието ни

По този начин не се налага да правите компромис заради географската си отдалеченост, времето или разходите за транспорт. Нашите специално обучени и подготвени часовникари ще се погрижат за качествения сервиз и ремонт на часовника ви. Те ще извършат нужните интервенции, след което ще ви върнем часовника по куриер със застраховка и гаранция на извършените дейности.

Застраховка и гаранция

Ще се погрижим часовникът ви да се върне при Вас невредим и в най-доброто възможно състояние. Застраховката гарантира, че дори и в изключителна ситуация няма да понесете каквито и да били загуби. Всяка интервенция, която извършваме, е гарантирана от нас. Получавате писмена гаранция за всеки ремонт или друга дейност, извършени на часовника Ви. Качеството на обслужването и отношението ни са същите, както, ако дойдете на място в ателието ни.

Свържете се с нас, за да използвате дистанционен сервиз на часовници.

Научете повече за услугите, достъпни през нашия дистанционен сервиз за часовници:Дистанционен сервиз на часовници

Изборът на услугата Дистанционен сервиз на часовници пести времето Ви. Едновременно с това вашият часовник получава грижа с най-високо качество, от квалифицирани опитни часовникари със съвременна техника и ноу-хау.