Cartier Crash Radieuse

Нов Cartier Crash и четири нови дамски модела Baignoire за 2018

Cartier Crash Radieuse

Cartier Crash Radieuse

Cartier Crash продължава традицията на Cartier в часовниците с нестандартна форма

Часовникът с нестандартна форма е иновация, създадена от Cartier. Той е ключов елемент от историята на компанията. Между другото, същото може да се каже и за ръчния часовник като концепция. Както сме споменавали, първият ръчен часовник е Cartier Santos. Друга негова интересна характеристика е, че е квадратен. През 2015, марката започна да ревизира часовниците си с необичайна форма. Тя започна с платинена версия на Crash. Тя беше последвана, година по-късно, от версия от розово злато. Миналата година, компанията възкреси квадратният Panther. Този модел беше спрян в началото на 21-и век. Cartier представи пълна колекция с нови механизми и променени верижки. През януари на SIHH, компанията ревизира Cartier Crash с още един нов модел. Тя представя и четири нови екземпляра от серията Baignoire. Техните каси са предимно овални. Новите модели са част от колекцията Libre. Всички освен новия Cartier Crash залагат на кварцови механизми.

Baignoire Débordante

Тои часовник има дизайн на избухваща супернова. Той има отворени елементи от бяло злато, които избухват от центъра на овалния циферблат. Елементите имат диаманти и черни шпинели на лицето и гърба, като шпинелите са концентрирани в горната и долната част, а диамантите са в страни. Часовникът е с кварцов механизъм и в лимитиран тираж от 50 броя.

Cartier Baignoire Infinie

Cartier Baignoire Infinie

Baignoire Infinie

Baignoire Infinie има композиция  с четири нива и концентрични пръстени, които стартират от циферблата. Те са украсени на различни места с диаманти, седеф и черен шпинел, както и черен таитянски седеф. Кръгът е на композицията е отрязан от двете страни. Механизмът е кварцов, серията е ограничена до 20 броя.

Cartier Baignoire Etoilée

Cartier Baignoire Etoilée

Baignoire Étoilée

Това е часовник с деликатна гривна, композирана от малки овални и квадратни скъпоценни камъни. Мотивът от скъпоценни камъни е изпълнен веднъж с диаманти и втори от с черен шпинел. Гривната от 18k бяло злато е обкантена с диаманти и черен шпинел. Механизмът е кварцов, тиражът 15 броя.

Baignoire Interdite

Baignoire Interdite е с характерните римски за Cartier римски цифри, които пресичат овалния циферблат. Те са покрити с черен ADLC за драматичен контраст с белия циферблат. Механизмът е кварцов, тиражът е 50 броя.

 

 

Leave a Reply