Лимитирана серия часовници Rush

Лимитирана серия часовници Rush от Egard Watch Co и Georges St. Pierre

Лимитирана серия часовници RushЛимитирана серия часовници Rush е колекция, посветена на легендарния MMA боец  Georges St. Pierre (GSP). Той е работил заедно с Ilan Srulovicz от Egard Watch, за да направи тази лимитирана серия часовници Rush. Тя е създадена в чест на майсторът на бойните изкуства и MMA състезател. Тези часовници са направени в две различни версии. Те използват различни механизми и имат малки разлики в дизайна. Също така, двете версии са ориентирани към хора с различни бюджети. асовниците са финансирани с кампания в Kickstarter.

Лимитирана серия часовници Rush има версия с кварцов и автоматичен механизъм

Независимо коя от версиите изберете, този часовник ще ви напомня всеки ден за силата и прецизността, които са нужни на ринга. Georges St. Pierre е един от най-великите бойци в историята на MMA. Този часовник заслужено почита постиженията му през кариерата му. Дизайнът на тези часовници излъчва обещание за качество и безкомпромисна работа.

Впечатляващ дизайн

С наистина впечатляващия си изглед, Egard Watch Co x Georges St. Pierre Rush има три централни диска, които се въртят и подравняват, за да показват времето. Най-външният диск показва минутите, средният часовете, а най-вътрешният – секундите. Един от най-впечатляващите елементи на дизайна е уникалната стомана, използвана за изработката на корпуса, извитата му форма. Тя приляга перфектно на китката и осигурява удобство и естетика. Това е допълнено от устойчиво на надраскване сапфирено стъкло, което осиурява стил и устойчивост и луксозна каишка от естествена кожа. Капакът на корпусът е номериран, и посветен на успехите на George. През него се вижда и механизмът.

Вашият коментар